HomeEaston Hockey veikala - pārstāvniecības interjera projekts
 
Easton Hockey veikala - pārstāvniecības interjera projekts
13.10.2014

Easton Hockey ir viens no zināmākajiem un prestižākajiem zīmoliem hokeja pasaulē. Jaunā pārstāvniecība K. Ulmaņa gatvē 114 bija jāveido vienlaikus kā ekspozīciju zāle - veikals un tikšanās vieta ar vairumpircējiem no Baltijas valstīm, Ukrainas un Baltkrievijas. Tādēļ telpa ar krāsojuma un mēbeļu izvietojuma palīdzību sadalīta divās nosacītās zonās: darba un apspriežu zona, un showroom zona.

Tirdzniecības zona iekrāsojas baltā, ziloņkaula un zilā krāsā. Grafisku ritmu sienām piešķir zilas krāsas sienu paneļi, kuros iestrādāti gaismas ķermeņi. Lai izvairītos no deformējošiem gaismas laukumiem uz izstādītajām precēm, izvēlētas firmas Zumtobel dienas gaismas lampas. Tās dod izkliedētu dienas gaismu, kas iegūst maksimālu kvalitāti pat diennakts tumšajā laikā, salonā radot tikpat kvalitatīvu gaismu, kā saules gaisma visgaišākajā dienas laikā. Kā papildinājums vispārējam apgaismojumam ir metāla halīdu prožektori, kas izceļ eksponēto sporta preču detaļas, piemēram, firmas zīmi.

Darba un apspriežu zonu akcentē sulīgi sarkans sienas krāsojums, uz kura izceļas baltie Kartell firmas darba galdi un hromētās Fontana Arte galda lampas. Ap sarunu galdu izvietoti Poltrona Frau ādas krēsli. Apspriežu laikā šo zonu no pārējā veikala iespējams norobežot ar mobiliem sarkankoka paneļiem.

 - Detalizācija un interjers: Vincents Arhitektūra

 - Realizācija: Vincents, 2014 ­

 - Kopējā platība: 94,6 m²