HomePiedāvājumā pilnībā apmēbelēts studijas tipa dzīvoklis Zaubes ielā
 
Piedāvājumā pilnībā apmēbelēts studijas tipa dzīvoklis Zaubes ielā
06.12.2011

Vincents Arhitektūra piedāvā iegādei pilnībā apmēbelētu divu guļamistabu dzīvokli apartamentu mājā "Carlo" Zaubes ielā 12, Rīgā.

Apartmentu māju "Carlo" projektējis viens no pazīstamākajiem vācu arhitektiem Meinhards fon Gerkāns. Viņš ir pirmais pasaulē zināmais arhitekts, kura ēkas pie mums jau ir realitāte. Apartamentu māja "Carlo" papildina ēku kvartālu, kas slavens ar savu jūgendstila un art deco stilu, tā lieliski iederas apkārtējās vides kontekstā un sadzīvo ar veco ozolu uz ielas stūra, ko savulaik stādījis Latvijas ministru prezidents Kārlis Ulmanis.
Dzīvokļu plānojumā jūtama tiekšanās pēc gaismas, plašuma un brīvības- sienas ir tikai tik, cik nepieciešams, lai rastu iespēju katram iedzīvotājam nodrošināt sev nepieciešamo vientulības minimumu. Ēkas būvniecībā ir izmantoti viskvalitatīvākie materiāli, tā ir energo-efektīva.
Dzīvokļa ieeju no ielas šķir labiekārtots dārzs- unikāls piedāvājums Rīgas centrā! Zaļajā dzīvžogā ieprojektēts metāla žogs iedzīvotāju un mājdzīvnieku drošībai. Dzīvoklis ir pilnībā aprīkots ar kvalitatīvām augstvērtīgu ražotāju mēbelēm, gaismekļiem, paklājiem un aizkariem - pilnībā gatavs dzīvošanai! Virtuve aprīkota ar ekskluzīvo "bulthaup" virtuves iekārtu "b1" ar iebūvētu sildvirsmu, cepeškrāsni un veļasmašīnu.

Dzīvokļa iekārtojums tapis sadarbībā ar mēbeļu saloniem Inspira un PopArt-Natuzzi.

Ar detalizēta prezentācija šeit >>