HomeRestorāna Vincents interjers publikācijā žurnālā Modernists
 
Restorāna Vincents interjers publikācijā žurnālā Modernists
25.11.2014

Jaunākajā žurnālā Modernists lasāms Ievas Zībārtes raksts par atjaunoto restorāna Vincents interjeru Latvijai ir paveiciesLasīt šeit>> 

Nu jau ilgus gadus restorāns Vincents priecē ar mainīgu un katrreiz teicamu iekštelpu dizainu. Šefpavāra Mārtiņa Rītiņa vīzija apvienojumā ar Vincents Arhitektu profesionālo redzējumu, veido ideālu fonu, lai baudītu restorāna Vincents svaigo, inovatīvo un aizraujošo virtuvi.

Klusināts apgaismojums, ērti zviļņi un nevainojama apkalpošana rada patīkamu un nomierinošu atmosfēru restorāna jaunajā bāra telpā. Tajā varat baudīt nesteidzīgu vakaru, ļaujot Vincenta pieredzējušajiem bārmeņiem sevi palutināt ar kādu izsmalcinātu kokteili, kas sagatavos jūsu garšu paleti Mārtiņa Rītiņa neordināro ēdienu baudīšanai. Bārs jeb „launge” ir īstā vieta, lai baudītu nelielas uzkodas pirms teātra vai operas apmeklējuma, vai satiktos ar saviem draugiem un sadarbības partneriem.

Viesiem, kuri vēlēsies baudīt restorāna sniegumu privātākā atmosfērā, varēs rezervēt vakariņas kompānijai līdz 16 cilvēkiem restorāna Mazajā zālē. Tā nodalīta no pārējā restorāna ar stikla sienu starp metāliskām kolonnām. Tumšo spoguļu sienās ar zeltīti matētiem grafiskiem rakstiem atspīd griestos izveidotie objekti no Swarovski kristāliem, kuru gaismas spēles telpā rada eksotiski greznu noskaņu.